PERFECȚIUNEA PACIFICULUI DE SUD

Port Vila
Casă mobilată • 4 pat. • 3 baie. • 500 m² • al 2-lea etaj
2.542.937 RON

Cu peste 40 de ani de viață în Pacificul de Sud, proprietarii au construit această casă pentru a oferi experiența final tropicale de viață.

Această proprietate a fost construit cu luarea în considerare pentru fiecare detaliu pentru o viață confortabilă în Vanuatu, temperatura, securitate, dezastre naturale pentru a numi câteva.

Odată ajunși în interiorul securizării, intrați în casă la nivelul inferior, cu o scară care duce la zona de living mare deschisă, combinând zonele de lounge, servirea mesei și o bucătărie excelentă, cu o ușoară simt industrială.

În partea din spate a casei sunt două dormitoare spațioase care împart o baie în plan deschis. Dormitorul matrimonial este in fata casei cu baie proprie, plimbare in garderoba si usile care se deschid spre balconul mare.

Balconul se întinde de-a lungul întregului front al casei, cu vedere la Port Vila și are zone de lounge și de luat masa pentru a vă bucura de priveliște, distracție sau relaxare, excelent pentru orice ocazie.

La parter există un apartament spațios cu 1 dormitor în plan deschis, cu zonă de lounge și bucătărie spațioasă, ideal pentru închiriere, Airbnb sau poate un membru al familiei.

Cele două garaje sunt bune de dimensiuni, cu parcare în față prea. La partea din spate a parterul este o zonă mare plan deschis, în prezent, o împărțire de sticlă pentru un birou mare plan deschis și o zonă multi-utilizare, acest lucru ar putea fi ușor transformată în zone de locuit suplimentare.

În fața casei se află o piscină mare în formă de L, cu zonă de lounge în partea laterală a casei. În partea din spate a casei este o grădină magică, mare fata de coral Cliff, cu scări care au dus la niveluri diferite, într-adevăr nu simt ca dumneavoastră în propriul paradis mic ascunse.

Așa am menționat mai înainte, casa a avut într-adevăr o mulțime de gândire merge în ea pentru Pacificul de Sud, complet ciclon dovada, în caz de pierdere de putere doar plug în generator și scutura comutatorul și toată casa are putere.

Chiar trebuie să vizualizați această proprietate ca fiind foarte greu de pus în cuvinte cât de minunat această proprietate este. Și la început totul, proprietarii au un preț de a vinde și sunt chiar inclusiv mobilier!!!

Spații

Dormitoare4
Băi3
Camere1
Parcări (interior)2

Suprafețe

Cameră de zi500 m²
Lot de teren1300 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Internet
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Mobilat
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Garaj

Port Vila

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Redusă vedere la oraș