PARADISE POINT DE LUX

Port Vila
Casă • 3 pat. • 2 baie. • 177 m² • al 3-lea etaj
2.869.477 RON

Această proprietate uimitoare tocmai a venit pe piață, situat în Paradise Point, cu vedere la apele cristaline albastre de pe insula Ifira, este într-adevăr este uimitoare.

O casă mare, amplasată pe 2 etaje, cu un acoperiș suplimentar mare, mare pentru divertisment. Cu 3 dormitoare plus studiu, bucătărie în plan deschis, mese și de viață la etajul 1 care duce la balcon mare peste căutarea apelor albastre și insula Ifira. Scările în jos este o cameră de zi mare separată departe de zona principală, living deschis, Cameră scandal, cinema, ar putea avea multe utilizări.

Amplasat într-o comunitate gated este pe un bloc mare stabilit de teren pe marginea apelor, există o poartă mare electric care duce la aleea de până la intrarea principală. Partea din spate a proprietății este complet împrejmuit cu o deschidere poarta la zona de depozitare barca pentru barca care urmează să fie lansat în apă.

Amplasat într-una dintre cele mai bune locații din Port Vila, la 10 minute de oraș, la 15 minute de aeroport este într-adevăr o mare oportunitate care nu vine de-a lungul foarte des.

Spații

Dormitoare3
Băi2
Parcări (interior)2

Suprafețe

Cameră de zi177 m²
Lot de teren1800 m²
Antenă satelit
Internet
Mașină de spălat vase
Piscină
Facilități extras de IA.
Balcon

Port Vila

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare