Frumoasa fermă cu anexe și vederi uimitoare lângă San Gimignano-Toscana

Castel San Gimignano
Fermă • 3 pat. • 450 m² • referință: 3401
2.985.978 RON

Acest frumos fermă de a renova, situat într-un cadru unic și ușor de atins, este situat în inima de Toscana, Valdelsa, un loc de orașe celebre și antice, ar fi San Gimignano, Volterra și Monteriggioni.

Locația

Ferma este înconjurată de păduri și câmpuri cu măslini și șofran, în mijlocul dealurilor ondulate din Toscana. Această vale se limitează direct la alte locuri renumite, ar fi Chianti și Val d ' Arno.
Locații istorice precum San Gimignano, Volterra și Monteriggioni nu sunt mai departe de 30 km, Florența este de 60 km de departe și Siena mai puțin de 40.

Descrierea /

Proprietatea înconjurată de o zonă de hectare are în interiorul a trei clădiri, principala fermă și două anexe. Casa principală este de aproximativ 400 de metri pătrați, pe două nivele, plus mansarda. la parter se află o pivniță și grajdurile vechi, la primul etaj există casa veche, cu de fapt, 3 dormitoare o cameră de zi, bucătărie și băi. cele două anexe trebuie să fie complet renovate.

STAT ȘI FINISAJE

Această fermă are nevoie de o renovare și unele atingeri, cu excepția acoperișului și pereții exteriori, instalațiile trebuie să fie renovate în conformitate cu legile actuale.

SPATII EXTERIOARE

În prețul de achiziție, există un hectar de teren, cu o grădină mare și o mică bucată de pădure este posibil să se cumpere mai mult teren de până la 14 hectare.

POTENȚIAL DE UTILIZARE

din cauza nevoilor de renovare, această proprietate ar putea fi perfect atât ca proprietate privată și pentru a începe o activitate ca cazare, are un potențial ridicat pentru intimitatea în interiorul proprietății și pentru acces facil de la drum.

Spații

Dormitoare3

Suprafețe

Cameră de zi450 m²
Lot de teren10000 m²
Facilități extras de IA.
Grădină

Castel San Gimignano

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la dealuri
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date