11-lea Abbey de vânzare lângă San Quirico d ' Orcia

San Quirico d'Orcia
Vilă • 7 pat. • 8 baie. • 850 m² • referință: 2001
19.881.014 RON

O adevarata bijuterie, această mănăstire datând din secolul al 11-lea a fost complet restaurat la un standard foarte ridicat și materiale de calitate excelentă.

Proprietatea este situată la câțiva kilometri de Pienza și Montalcino, în zona San Quirico d ' Orcia, pe vârful unui deal, bucurându-se de o vedere încântătoare la Valdorcia și la orașul Montalcino.

Orientat spre vest, proprietatea constă din Vila principală de 550 de metri pătrați, o anexă detașată transformată într-o dependință, o capelă, o cameră de depozitare și spălătorie pentru alte 300 de metri pătrați, o piscină pavată cu marmură verde, înconjurată de un italian grădină cu grădină de trandafiri și ierburi aromatice și aproximativ 12 hectare de teren plantate cu măslini.


Vila este dezvoltata pe doua nivele si cuprinde o bucatarie, o zona de living tripla cu tavane boltite si un dormitor cu baie proprie la parter; primul etaj găzduiește o zonă de living spațioasă cu șemineu antic original, o bucătărie, un studiu, două Suite fiecare cu baie proprie, trei dormitoare și la bai.


Această dependență are zonă de living, bucătărie, 2 dormitoare, 2 băi și un portic orientat spre grădină și piscină.

Această proprietate unică poate fi folosită ca reședință privată sau ca Relais de lux.

Spații

Dormitoare7
Băi8

Suprafețe

Cameră de zi850 m²
Aer condiționat
Internet
Piscină
Facilități extras de IA.
Grădină

San Quirico d'Orcia

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date