1 dormitor complet mobilat Condo de vânzare lângă Surin Beach, Phuket

Provincia Phuket
Apartament mobilat • 1 pat. • 1 baie. • 36.8 m² • referință: PSC-SUR-323
613.078 RON

O atmosferă liniștită 10 minute de mers pe jos la plaja Surin și totuși numai 500 de metri de la drumul principal. Sunteți înconjurat de munți, peisaje uimitoare ale oceanului, plajă cu nisip alb și ape de smarald cristaline.

Condo combină modele pentru viață și funcționalitate pentru a servi o varietate de nevoi și creează o atmosferă care răspunde la stilul de viață de vacanță. Unitățile conțin o ușă glisantă din sticlă care extinde conexiunea dintre camera de zi și dormitorul pentru o zonă mai spațioasă. Toate unitățile sunt complet mobilate pentru a se muta.

Apartamentul este gestionat de hotel și are 3 piscine, un centru de fitness, securitate 24 de ore, CCTV, o zonă de recepție/lobby și un serviciu de transfer la plajă. Facilitățile de pe acoperiș oferă o vedere de 360 de grade la ocean și la munți.

La câțiva pași se află o varietate de magazine, restaurante minimale, locale și internaționale și Surin Plaza. Porto de Phuket este de 10 minute cu mașina în timp ce Aeroportul Internațional Phuket este de 40 minute distanță.

Unitățile de acces la piscină sunt disponibile.

Vă rugăm să contactați Thai Residential pentru detalii.

Spații

Dormitoare1
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi36.8 m²
Aer condiționat
Balcon
Internet
Lift
Mobilat
Piscină
Facilități extras de IA.
Centru de fitness

Provincia Phuket

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la munți
Panoramică vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2016