Vilă cu 3 dormitoare în Cerro de São Miguel cu vedere la mare

Barranco de São Miguel
Casă detaşată • 3 pat. • 2 baie. • referință: KT_254
3.731.541 RON

Casa Oasis are 2 etaje, cu o construcție corespunzătoare caracteristicilor site-ului, astfel încât construcția și toate împrejurimile sale valoarea peisajului în care este inserat, fiind de a sublinia utilizarea de culori deschise și materiale locale.

Etajul inferior are 7 divizii, și anume, 2 bai, 1 bucatarie, 2 dormitoare, 1 camera de depozitare (izolat din interiorul carcasei), și 1 lounge mare, care se dezvoltă în 2 nivele: cel mai mic este camera în sine și cea mai mare se referă la o SA O cină multifuncțională. La ultimul etaj se află 3 divizii, 1 dormitor/birou, 1 baie și 1 cameră unde se află piscina interioară.

Acestea evidențiază calitățile bioclimatice, ecologice și de durabilitate ale locuințelor care permit cu ușurință o performanță energetică excepțională (clasa A + + a sistemului de evaluare a sustenabilității conduce).

Confortul vilei în ceea ce privește Hygro-Thermal, acustica, calitatea aerului și luminozitatea naturală sunt foarte bune, fără a uita priveliștea magnifică a mării și a Munților Algarvia.

Vino și bucură-te de această casă de vis!!!

Spații

Dormitoare3
Băi2

Suprafețe

Utilizabil194 m²
Total2400 m²
Balcon
Piscină
Facilități extras de IA.
Mașină de spălat vase

Faro

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Panoramică vedere la munți
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date