Frumos apartament pe plajă, cu vedere la Palm Jumeirah

Dubai
Apartament nou • 2 cameră(e) • 2 pat. • 3 baie. • 110 m² • al 19-lea etaj
3.019.043 RON

Apartamente luxoase pe malul mării. Acces la private Beach și Palm Jumeirah / Dubai Marina Sea View - Plătiți 5% pentru a rezerva o unitate. 50% scutire a taxei de înregistrare. Facilități: piscină, zonă de grătar, zonă de joacă pentru copii, pistă de biciclete, centru de îngrijire de zi.

La Marina Vista, trăiți un vis la malul mării chiar de la ușa dvs. Fiecare apartament are o conexiune vizuală cu apa. Fiecare detaliu întruchipează eleganța ușoară, completând perfect cadrul de la malul mării. Alegeți între apartamente cu una, două, trei și patru dormitoare la malul mării, cu vedere neîntreruptă la portul de agrement din Dubai și golful Persic. Trăiește-ți viața inspirată.

Marina Vista este conceput cu adevaratii iubitori de vara in minte. Liniile curate și panourile de sticlă expansive îi conferă reputația sa ca fiind cea mai contemporană a colecției. Camerele care se încălzesc în lumina soarelui, texturi lejere și o paletă inspirată de alb, bej și albastru contribuie și mai mult la atmosfera sa de "vară nesfârșită".

Miami Stil de viață
Cu acces rapid la sporturi de plajă, yachting și o sală de gimnastică, bucurați-vă de cele mai sănătoase stiluri de viață de la Marina Vista. Piscina frumos poziționată este locul perfect pentru a vă relaxa după o zi lungă de muncă și pur și simplu pentru a vă bucura de vederi. În plus, o serie de restaurante, cumpărături și divertisment de clasă mondială vă așteaptă pe Bulevardul Beachfront.

Următorul turn are design de la Elie Saab

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii sau dubai tur de proprietate.
Inima orașului
Partenerul tău din Dubai

009715443855939

Spații

Camere2
Dormitoare2
Băi3
Camere3
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi110 m²
Facilități extras de IA.
Grătar
Piscină

Dubai

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2019