Gata și offplan Townhouses și vile în comunitate a gated golf

Dubai
Vilă • 6 cameră(e) • 6 pat. • 7 baie. • 300 m² • Parter
3.855.889 RON

Acoperind 42 de milioane de metri pătrați, această comunitate din Dubai găzduiește o varietate de proprietăți incredibile, unele fiind rezultatul colaborărilor cu branduri de renume mondial, ar fi Fendi Casa și Paramount Hotels & Resorts.

Vilele, vilele și apartamentele au acces la spații de retail, de luat masa, de divertisment și de agrement de clasă mondială, precum și la zone spectaculoase în aer liber, sub forma Trump International Golf Club Dubai și The Park, cu peste patru milioane de metri pătrați de verdeață luxuriantă.

La doar 10 minute de mers cu mașina de-a lungul drumului Umm Suqeim, această comunitate exclusivistă se mândrește cu acces ușor la principalele rețele rutiere ale orașului, dar se simte ca o lume în afară.

Trump International Golf Club Dubai
Primul de acest gen din Orientul Mijlociu, terenul de golf este un teren de campionat cu 18 găuri, amenajat spectaculos, cu 71 de găuri, proiectat de arhitectul de la Jocurile Olimpice din 2016, Gil Hanse, unul dintre cele mai căutate nume din joc. În plus, cursul academiei oferă o oportunitate amplă de a vă îmbunătăți handicapul.

Clubul exclusivist oferă restaurante de lux, o piscină frumoasă și un centru de fitness ultramodern, în timp ce un magazin profesionist de produse oferă cele mai noi articole de îmbrăcăminte și accesorii de golf.

Vile pe terenul de golf
Golf living ia o întorsătură răcoritoare, cu o selecție de vile extrem de amenajate, cu vedere la terenul internațional de golf. Proiectat cu gust, cu spații largi deschise, vederi fascinante și evadări plăcute de agrement completează spiritul de golf pentru a reprezenta o experiență de viață care este de mai sus par în toate sensurile.

Vile în parc
Amplasat în interiorul acrilor uluitoare de dezvoltare este Parcul, un sanctuar de liniște răspândit pe aproape patru milioane de metri pătrați de parc verde luxuriant. Acest lucru este în cazul în care casele sunt stabilite printre copaci și garduri vii, căi și trasee, pâraie și fluxuri.

Avem multe case de oraș gata și în afara planului și vile.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau vizualizare.

Inima orașului Re
Tu Dubai pe bază de specialist

00971544385939

Spații

Camere6
Dormitoare6
Băi7
Camere7
Parcări (interior)2

Suprafețe

Cameră de zi300 m²
Aer condiționat
Alarmă
Balcon
Grătar
Intercom
Internet
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness

Dubai

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere parc
TipCasă
Anul construirii2019