Proprietate exclusivă în Baixo Alentejo aproape de Coasta Portugaliei, cu o suprafață de 216 hectare

Ourique
Teren pentru construcții • 5 pat. • 2 baie. • 330 m²
12.380.023 RON

Proprietate exclusivă în Alentejo, cu o suprafață de 216 hectare (2.160.000 de metri pătrați) de vânzare, există o casă principală cu 5 dormitoare, 2 depozite agricole, mai multe ruine pe teren care pot fi extinse și 3 găuri cu multă apă.

Terenul are mulți copaci antici, inclusiv stejar Holm, măslini și stejari vechi plută, cu o rentabilitate anuală. Terenul este bun pentru agricultură, animale de reproducție și sere. Această regiune are o medie de 300 zile de soare pe an, astfel încât este ideal pentru panouri solare sau eoliene cu randament.

Există un acces bun la intrare, totul este împrejmuit în jurul valorii de întreaga proprietate și este situat la doar câteva minute de la mai multe sate, făcându-l extrem de accesibil, aproximativ 15 km de la autostrada la Algarve și Lisabona, aproximativ 50 km de unele dintre cele mai bune plaje și aproximativ 100Km de Aeroportul Faro.

Având în vedere locația sa excepțională, se bucură de pacea și liniștea tipică din sudul Portugaliei, fiind în același timp extrem de aproape de o gamă largă de atracții și sprijin logistic

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizită de site vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Spații

Dormitoare5
Băi2
Camere1
Parcări (interior)5

Suprafețe

Cameră de zi330 m²
Lot de teren2159999 m²

Ourique

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date