287 (de) agenți imobiliari în Cantonul Valais

Navighează și găsește-ți un agent.
Cu prima sa experiență în industria hotelieră și auto de lux, Nicolas Descot a dobândit calități reale ca un consilier, și anume o ascultare atentă a clientului și o analiză detaliată a nevoilor sale. Cunoscand piata imobiliara elvetiana si dezvoltand o relatie reala de incredere cu clientii sai, el isi ofera intotdeauna mijloacele de a-si duce la bun suinder proiectele, chiar si cele mai complexe. O companie imobiliară, Nicolas Descot este determinat să găsească proprietatea care va satisface cererea dumneavoastră perfect.
Preț de vânzare mediu
7.618.333 RON
Anunțuri de vânzare
31
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Expertul dumneavoastră în vânzări de proprietate și de management! Cu sediul în centrul Valais și activ în toată Elveția francofonă, fie pentru a cumpăra, vinde, închiria, estima, efectua proiectul de construcție sau de a gestiona proprietatea dumneavoastră, EREN Real Estate este la aruncarea dumneavoastră, în scopul de a ghida și sfătui fiecare pas din drum în proiectul dumneavoastră. Beneficiind de o experiență deosebită și de o pregătire specializată ridicată, dorim să fim aproape de alegătorii noștri prin favorizarea unei relații personalizate cu un sprijin global cu încredere. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să putem contribui la realizarea proiectelor tale! Dl Renato Nesta, Fondator și Director
Preț de vânzare mediu
2.576.739 RON
Anunțuri de vânzare
105
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză, Italiană
Ca o agenție imobiliară care oferă promoții speciale, cabane, vile, clădiri, case sau chiar apartamente de o anumită poziție în tot cantonul Valais, Eden Real Estate are filozofia de a însoți mult dincolo de o simplă vânzare a unui obiect imobiliar, fiecare dintre clienții săi în procesul său de cercetare, alegere și cumpărare, într-un mod complet și transparent. Mai mult, cumpărarea sau vânzarea de apartamente, o vilă, un teren sau o casă la prețul corect, este un proces foarte important care necesită consilierea și expertiza profesioniștilor. Datorită diversității abilităților angajaților noștri, suntem capabili să vă sfătuim pe parcursul tuturor pașilor necesari pentru a dobândi obiectul visurilor dumneavoastră, oriunde se află în Valais. Într-adevăr, oferim multe articole și promoții în Valais în orașe precum Saxon, Savièse, Monthey, Verbier, Martigny, Crans Montana, Sion, Conthey, Sierre, printre altele. Agenția noastră imobiliară vă va oferi sfaturi complete, astfel încât proiectul dumneavoastră imobiliar să facă parte din durabilitate și din cele mai bune condiții posibile.
Preț de vânzare mediu
2.988.739 RON
Anunțuri de vânzare
29
Limbi cunoscute
Franceză
Căutați o agenție imobiliară capabilă să efectueze vânzarea sau căutarea proprietății dvs. în cel mai scurt timp și condiții posibile? CENTRUM-IMMO ESTE PARTENERUL POTRIVIT PENTRU DUMNEAVOASTRĂ. Cu experiența noastră și abilitățile multiple, suntem capabili să vă oferim un serviciu de calitate pentru a vă satisface cel mai bine cerințele. VÂNZAREA SAU CĂUTAREA UNEI PROPRIETĂȚI NU SE MAI LIMITEAZĂ LA PLASAREA CÂTORVA ANUNȚURI ȘI ORGANIZAREA VIZIONĂRILOR: Cu internetul și rețelele sociale, potențialii cumpărători sunt mai informați, mai exigenți și au mai multe opțiuni. Nu este suficient să fii un spectator al pieței imobiliare, ci un jucător activ în cercetarea ta. Profesia de agent imobiliar s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, motiv pentru care trebuie să ne adaptăm constant la noile cerințe ale sectorului. Agenția CENTRUM-IMMO a dezvoltat noi servicii exclusive de evaluare a bunurilor imobile pentru proprietățile încredințate, marketing personalizat, adaptat tipului de proprietate, caracteristicilor sale și regiunii în care este situată.
Preț de vânzare mediu
4.908.456 RON
Anunțuri de vânzare
67
Limbi cunoscute
Franceză
Cu mulți ani de experiență în acest sector, voi fi bucuros să vă sfătuiesc în procesul de vânzare imobiliară. Voi fi, de asemenea, acolo pentru tine, pentru a te însoți în căutarea și achiziționarea visului tău imobiliar. Ne vedem curând. Stéphane
Preț de vânzare mediu
1.271.804 RON
Anunțuri de vânzare
18
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Agentia Imobiliara Domus a fost infiintata in 1963 si este in prezent cea mai veche dintre numeroasele agentii imobiliare din Verbier. Cu o experienta de peste 50 de ani in toate domeniile imobiliare, agentia noastra de familie va va consilia cu profesionalism, in special pentru a estima valoarea justa a proprietatii dumneavoastra. De asemenea, vom folosi abilitățile noastre pentru a vă însoți în procesul de vânzare a proprietății și pentru a vă ajuta în căutarea unei cabane sau a unui apartament.
Preț de vânzare mediu
50.288.102 RON
Anunțuri de vânzare
4
Limbi cunoscute
Franceză
Cofimo este o companie cu sediul în Elveția francofonă, specializată în brokeraj imobiliar, care oferă un serviciu personalizat.
Preț de vânzare mediu
20.422.295 RON
Anunțuri de vânzare
8
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Brokeraj imobiliar în Elveția. Prezent în Valais, câmpii și munți, inclusiv Crans-Montana. Brokeraj de bunuri în investiții private sau comerciale (suprafețe comerciale în Valais, Managementul performanței), Evaluarea bunurilor imobile Consultanță, suport relațional și personalizat pentru clienții mei ca broker independent. Managementul proiectelor de brokeraj în sectorul comercial Networking
Preț de vânzare mediu
5.274.509 RON
Anunțuri de vânzare
35
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Expert în evaluări imobiliare cu diplomă federală
Preț de vânzare mediu
11.911.397 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Franceză, Germană, Engleză