434 (de) agenți imobiliari în Noul Wales de Sud

Navighează și găsește-ți un agent.
"Robyn este adevarata afacere" - aceste cuvinte sincere direct de la un vânzător foarte fericit rezuma perfect agent de vânzări Robyn Hunt și o carieră imobiliară care se întinde acum trei decenii. Când vă lista de proprietate pentru a vinde cu Robyn - tu a lua de fapt Robyn, nu un agent junior sau un asistent. Robyn va fi acolo să te ghideze la fiecare pas. Cu o abordare mult-apreciat unic pentru vânzătorii de proprietate imobiliară și cumpărători deopotrivă rândul său, la Robyn timp și de timp din nou pentru sfaturi și asistență de la o sursă de încredere și nu sunt niciodată dezamăgiți. După ce a început ca o recepționeră imobiliară în 1993, lustruind balustradele de birou din lemn în fiecare duminică în Bangalow, Robyn a devenit un agent de vânzări multi-premiat în dreptul ei în Râurile de Nord. Învățarea de la, și de lucru alături de, unele dintre cele mai elita profesioniști în Australian Real Estate Robyn a poziționat acum ea însăși pentru a fi în măsură să ofere libertate completă, flexibilitate și valoare pentru clientii ei. Lăsând în urmă modelul imobiliar tradițional învechit Robyn își urmează inima și lucrează ca agent de vânzări independent pentru a se asigura că poate oferi clienților săi cea mai mare atenție, o abordare cu adevărat adaptată și cel mai bun rezultat posibil. Competențe și expertiză Robyn Hunt este în industrie din 1993. Premii 2021 - Top 5 Agent - Ballina - Premiul RateMyAgent 2019 - agent #1 - Agentul anului - Goonellabah - Premiul RateMyAgent 2019 - #2 Agent - Lismore - Premiul RateMyAgent
Preț de vânzare mediu
3.029.343 RON
Anunțuri de vânzare
5
Limbi cunoscute
Engleză
Condiții de viață și de muncă în zonă de peste 14 ani, Anthony a văzut-o merge de la vaste parcele rurale de teren și este rapid în curs de dezvoltare în moșii vibrante cu toate infrastructura actualizată în prezent în curs de desfășurare. Anthony a construit o rețea locală mare în rândul comunității și a dezvoltat relații strânse cu întreprinderile locale.
Preț de vânzare mediu
14.024.253 RON
Anunțuri de vânzare
18
Limbi cunoscute
Engleză
Preț de vânzare mediu
2.475.493 RON
Anunțuri de vânzare
8
Limbi cunoscute
Engleză
Cu peste 25 de ani de experiență, Michael a gestionat cu succes mai multe portofolii atât pentru organizațiile publice, cât și pentru cele private. Michael supraveghează operațiunile zilnice ale tuturor departamentelor de la LJ Hooker Leppington.
Preț de vânzare mediu
2.561.264 RON
Anunțuri de vânzare
6
Limbi cunoscute
Engleză