414 agenți imobiliari în Provincia Las Palmas

Navighează și găsește-ți un agent.
Sunt o persoană profesionistă, foarte angajat, și care lucrează cu o mulțime de pasiune pentru a găsi cea mai bună casă pentru clienții care au încredere în mine. Precum și folosind cele mai bune tehnici și instrumente de pe piață pentru a putea vinde casa ta. Sunt amabil, foarte hotărât și vă duc de mână la notar, ajutându-i pe tot parcursul acestui proces și oferindu-le pacea și încrederea de care este nevoie.
Preț de vânzare mediu
2.587.488 RON
Anunțuri de vânzare
19
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Italiană
Desigur! A&M Canary Realtors este o companie imobiliară care oferă o gamă largă de servicii imobiliare clienților săi. Compania este specializată în achiziționarea, vânzarea, închirierea și gestionarea proprietăților rezidențiale și comerciale. A&M Canary Realtors a fost fondată cu un angajament de a oferi servicii personalizate, de înaltă calitate pentru fiecare dintre clienții săi. Echipa de agenți cu experiență și cunoștințe a companiei lucrează îndeaproape cu clienții pentru a le înțelege nevoile și pentru a oferi îndrumare de specialitate pe tot parcursul procesului de tranzacție imobiliară. În plus față de serviciile imobiliare tradiționale, A&M Canary Realtors oferă, de asemenea, servicii de administrare a proprietății clienților. Echipa de administrare a proprietății companiei este dedicată menținerii și maximizării valorii proprietăților clienților, asigurându-se în același timp că chiriașii sunt mulțumiți și proprietățile sunt bine întreținute. În general, A&M Canary Realtors este o companie imobiliară de încredere care oferă servicii complete pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele imobiliare.
Preț de vânzare mediu
1.194.225 RON
Anunțuri de vânzare
75
Limbi cunoscute
Spaniolă, Germană, Engleză, Franceză, Italiană, Poloneză, Portugheză
Consilierii Grupo Guijarro &; Asociados, se pot lăuda că pot oferi și efectua un număr mare de servicii: *Managementul moștenirilor *Prelucrarea locuințelor oficiale de protecție (VPO). *Viabilitatea vânzărilor. *Evaluarea proprietatii imobiliare. *Dezvoltare imobiliară. *Raport de management al vânzărilor. *Studiu financiar. * Post-vânzare în managementul cumpărărilor și vânzărilor. Toate acestea datorită numărului de persoane care alcătuiesc personalul Real Estate Group, ceea ce permite consilierilor să-și continue munca zilnică și să delege acțiuni mici care necesită mult timp și îi defocalizează de la gestionarea zilnică.
Preț de vânzare mediu
1.964.252 RON
Anunțuri de vânzare
30
Limbi cunoscute
Spaniolă
Pentru că fiecare proprietate este unică, avem o soluție adaptată nevoilor dumneavoastră. Spune-ne care este proiectul tău și lasă-i pe experții noștri imobiliari să se ocupe de restul. Suntem susținuți de peste 25 de ani de experiență în sector și de cei peste +11.000 de clienți pe care i-am ajutat deja să-și atingă obiectivul.
Preț de vânzare mediu
721.511 RON
Anunțuri de vânzare
24
Limbi cunoscute
Spaniolă
Imobiliare: 1) Pentru proprietăți în Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Gomera și unele site-uri în restul Spania: https://www.caletaproperty.com 2) Pentru proprietăți în Gran Canaria: https://www.grancanariadirect.com Avocatură: Miss Adriana: (00 34) 670 364 559 (spaniolă și engleză) MANAGEMENTUL FINCAS: Miss Adriana: (00 34) 670 364 559 (spaniolă și engleză) Miss Anneka: (00 34) 600 231 300 (spaniolă și engleză)
Preț de vânzare mediu
1.243.985 RON
Anunțuri de vânzare
42
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Franceză, Italiană
Cine e Magdalena Guerra? M-am născut pe 22 noiembrie, în Firgas, un oraș din nordul Insulelor Gran Canaria, una dintre Insulele Canare. Îmi place să mă bucur de natură, deși uneori uit de hobby-ul meu,... Îmi place drumetii, unele parapanta sau o plimbare simplă și de a fi cu familia mea. În paralel: Îmi place munca mea! Ceea ce-mi place cel mai mult este de a fi capabil de a ajuta oamenii să îndeplinească ideea lor de a găsi acasă, care devine casa lor, pentru că acasă se face, că eu nu pot vinde la ei. Pentru colegii mei, pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele, pentru a vedea o relație comercială transformându-se în ceva care devine prietenie, în unele cazuri, aproape familiară, în care vom lucra împreună: proprietarii și cu mine pentru vânzarea casei lor. Și pe de altă parte, face visele de oameni cărora le place "proprietățile mele" sa devina realitate. Din 2002 am fost înfuriat în lumea imobiliară. În 2004, m-am angajat în visul propriei mele agenții imobiliare. O franciză roșu, albastru și alb, care a devenit o agenție de succes și bine privită în primul an de viață. De la începuturile mele, am fost întotdeauna independent, cercetarea să rezolve fiecare situație, întotdeauna de gândire de a lua măsuri care vizează îmbunătățirea afacerii mele și dornici de a depăși. Nimeni nu ar spune că acea fată, care iubea băieții, care doreau să studieze îngrijirea copiilor, va ajunge să studieze contabilitatea și informatica și că mai târziu a făcut relații de muncă la ULPGC, începând o diplomă de master în Resurse Umane,... risc având propria agenție imobiliară, fiind prima femeie din Insulele Canare pentru a cumpara o licență RE / MAX. Mai târziu, am devenit un agent din nou și din nou, am riscat crearea unei agenții imobiliare tradiționale, în care am dat seama că lucru meu este de a împărtăși și de a lucra cu brand și echipe. Acum, timp de aproape 5 ani, m-am alăturat Century 21 și sunt director comercial la Century 21 Capital Lpa. Am condus o echipă de 7 consultanți imobiliari, care sunt deja obtinerea de rezultate și sunt deja independente. Unul dintre consilierii mei, în mai puțin de 6 luni, a câștigat premiul Innovation Agent, de care sunt foarte mândru. Fac parte din direcția de afaceri și formare a familiei mele ofi și îmi place să-i ajut pe noii noștri consilieri, indiferent de echipă. Acum că știi câte ceva despre mine, vrei să te ajut? Vinzi, cumperi, închiriezi...?
Preț de vânzare mediu
671.752 RON
Anunțuri de vânzare
22
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Franceză
Elba Invest Inmobiliaria oferă vânzarea de second-hand, embargo și, de asemenea, proprietăți nou construite în Tenerife. Consilierii noștri vor găsi ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Elba Invest oferă, de asemenea, un serviciu eficient post-vânzare, vom gestiona vânzarea de la început până la semnătura scris, avem grijă de tot. Dacă doriți să vă vindeți proprietatea, vă vom evalua apartamentul gratuit, luând în considerare factorii tehnici, comparativi și de piață, pentru a-l vinde în cele mai bune condiții. Dacă doriți să cumpărați agenții noștri financiari experți va căuta cel mai bun credit ipotecar de pe piață pentru profilul tau. De asemenea, procesăm și gestionăm certificatele de locuire, certificatele energetice și inspecțiile tehnice ale clădirilor.
Preț de vânzare mediu
2.317.832 RON
Anunțuri de vânzare
62
Limbi cunoscute
Spaniolă, Germană, Engleză, Franceză, Italiană, Letonă, Română, Rusă
La Gran Canaria Properties, promisiunea noastră este simplă, dar puternică: suntem aici pentru tine la fiecare pas. Suntem alături de tine din momentul în care ne contactezi până în ziua în care deschizi ușile noii tale case și cu mulți, nu numai. Atenția personalizată, cunoștințele locale și expertiza aprofundată sunt fundamentele serviciului nostru. Satisfacția ta este răsplata noastră, iar misiunea noastră este să îți depășim așteptările.
Preț de vânzare mediu
855.861 RON
Anunțuri de vânzare
32
Limbi cunoscute
Spaniolă, Germană, Engleză, Italiană
Falena Inmobiliaria este o companie de încredere, cu mulți ani de experiență în sectorul imobiliar național, în toate Insulele Canare și cu sediul în Avenida Carlos V, Carrizal de Ingenio (Las Palmas de Gran Canaria). Ne ocupam de toate procedurile si procedurile necesare linistirii clientului pe tot parcursul procesului de vanzare imobiliara, cu acompaniament pana la Semnatura in Notar. Prioritatea noastră este satisfacția clienților noștri. Succesul nostru, încrederea dumneavoastră. Politica falena imobiliară este de a "ajuta la a obține Soarele" și de a satisface nevoile clientului cu organizare și disponibilitate. Angajamentul și perseverența ne diferențiază pentru a oferi clientului nu numai o relație profesională, ci și o relație deschisă și loială, răspunzând rapid și eficient solicitărilor sale.
Preț de vânzare mediu
823.518 RON
Anunțuri de vânzare
16
Limbi cunoscute
Spaniolă, Cehă, Engleză, Franceză, Italiană, Suedeză