125 (de) agenți imobiliari în Ermesinde

Navighează și găsește-ți un agent.
Daniel Gomes consultanti imobiliari, o echipa cu o experienta suficienta, consecventa si focus pe realizarea celei mai bune oferte pentru clientii nostri.
Preț de vânzare mediu
980.298 RON
Anunțuri de vânzare
34
Limbi cunoscute
Portugheză
Cautam sa oferim un serviciu de 5 stele, luptand pentru diferenta fata de ceilalti Agenti Imobiliari, onestitatea si profesionalismul nu sunt negociabile. Clientii care ne aleg au un serviciu personalizat, onest si sincer, cu sprijinul Profesionistilor care in parteneriat cu noi ofera un serviciu de calitate, cum ar fi fotograf, suport juridic, birocratic si financiar, utilizand intotdeauna cele mai moderne tehnologii care au la dispozitie. Creăm o relație strânsă și în acest proces ajungem să creăm și prietenii, ne place să creăm relații de durată bazate pe încredere. În acest domeniu al imobiliarelor, facem un echilibru pozitiv pentru că știm că am făcut o treabă bună pentru profesionalism și onestitate, oferind un serviciu de calitate și excelență pe care Grupul Vantagem ni-l transmite, ajutând oamenii să-și schimbe pozitiv viața și asta ne face mândri de feedback-ul pe care l-am obținut.
Preț de vânzare mediu
1.061.160 RON
Anunțuri de vânzare
28
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă, Franceză
Experiența noastră se bazează pe cele mai bune instrumente tehnologice disponibile pe piață și consolidată în calitatea și fiabilitatea produselor pe care le intermediem. ComCasa® Imobiliária s-a născut cu responsabilitatea de a prezenta cele mai bune servicii în domeniul medierii imobiliare, având mereu în vedere cele mai avantajoase soluții pentru clienții pe care îi reprezentăm. Motto-ul nostru este: "Casa noastră este casa ta"
Preț de vânzare mediu
1.492.840 RON
Anunțuri de vânzare
92
Limbi cunoscute
Portugheză
SerMax Imobiliária a fost FONDATĂ în iunie 2011 și este certificată de IMPIC cu licența 9191. Printr-un proiect STRUCTURAT corespunzator, intram pe piata pentru a oferi un serviciu eficient in domeniul intermedierii imobiliare. Avem o masă umană care are deja mai mult de 2 decenii de EXPERIENȚĂ în industria imobiliară. Colaborăm cu PARTENERI strategici în domeniile construcției, reabilitării și achiziționării pentru revânzare. ÎMPĂRTĂȘIM tranzacțiile de vânzare cu companii licențiate în mod corespunzător.
Preț de vânzare mediu
1.418.198 RON
Anunțuri de vânzare
49
Limbi cunoscute
Portugheză
Puteți conta pe mine ca un sprijin în acest moment foarte important în viața ta, așa este de a vinde sau cumpăra o casă, cu certitudinea că veți vedea toate îndoielile clarificate și că vă voi ghida pentru a lua decizia corectă!
Preț de vânzare mediu
1.641.626 RON
Anunțuri de vânzare
9
Limbi cunoscute
Portugheză
Misiunea mea în calitate de consultant independent în rețeaua IAD Portugal este de a fi o contribuție activă la căutarea și prezentarea celor mai bune soluții în deplină aliniere cu nevoile și dorințele clienților mei, indiferent dacă sunt vânzători sau cumpărători, asigurând securitatea și liniștea. Lucrez cu o vastă rețea de experți și parteneri, bazată pe partajare, așa că lucrez cu toate agențiile / consultanții cu deținătorii de licențe AMI. IAD are o puternică componentă tehnologică și digitală. Se bazează pe un model creat pentru a revoluționa paradigma medierii imobiliare, un concept care îmbină Real Estate, Web și Network Marketing, dematerializând agențiile imobiliare tradiționale. Sper pentru tine în: carla.pinto@iadportugal.pt +351 910 511 135 Ne vedem curând! Ne vedem curând!
Preț de vânzare mediu
1.778.967 RON
Anunțuri de vânzare
26
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă
ELEVEN REAL ESTATE este o companie de mediere imobiliară, creată cu scopul de a oferi servicii de calitate și excelență, oferind consultanță celor mai bune soluții imobiliare pentru clienții noștri, care constă într-o analiză selectivă a proprietăților pe care le vindem. ELEVEN REAL ESTATE este un brand de incredere axat pe simplificarea procesului de tranzactie imobiliara, traducandu-se intr-o experienta simpla, transparenta si eficienta. Are o echipă cu experiență, al cărei obiectiv principal este satisfacția și loialitatea clienților noștri. În ceea ce pentru noi cel mai important lucru este de oameni, UNSPREZECE IMOBILIARE ridică visele tale.
Preț de vânzare mediu
1.368.436 RON
Anunțuri de vânzare
21
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă