653 (de) agenți imobiliari în Provincia Girona

Navighează și găsește-ți un agent.
GPcasa și-a început călătoria în 1993 cu sediul central în Sant Andreu de Llavaneras. A fost o perioadă de consolidare, schimbări istorice și o nouă panoramă socio-economică în țara noastră care a deschis un nou scenariu comercial. Odată cu căderea comunismului în Europa Centrală și de Est, europenii se simt mai apropiați. În 1993, crearea pieței unice a culminat cu "cele patru libertăți" de circulație: bunuri, servicii, persoane și capital. Anii 1990 au fost, de asemenea, deceniul a două tratate: Tratatul de la Maastricht al Uniunii Europene în 1993 și Tratatul de la Amsterdam în 1999. Cetățenii sunt preocupați de protecția mediului și de acțiunea comună în materie de securitate și apărare. În acest context, Jesús Rosales detectează oportunitatea și astfel s-a născut GPcasa. De atunci, GPcasa a avut o creștere exponențială și continuă care l-a determinat să fie un pionier în tratamentul specializat al clienților high-end și mai ales în ceea ce privește închirierile de vacanță. Odată cu încorporarea echipei de colaboratori specializați în piață, GPcasa se poate lăuda cu furnizarea unui tratament specializat, axat mai mult pe client decât pe operațiune, și crearea unei relații directe și strânse cu clienții săi. GPcasa nu caută casa ta, ci casa ta!! Nu vă oferă caracteristici, primește dorințe!!
Preț de vânzare mediu
2.438.181 RON
Anunțuri de vânzare
19
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză
Casas Exclusivas ofera spre vanzare proprietati atent selectionate de catre profesionisti cu experienta in domeniul imobiliar si mari cunoscatori ai zonelor lor respective. Aceste proprietăți se mândresc cu caracteristici foarte căutate, cum ar fi locații de dorit, vederi uluitoare, modele captivante și au fost construite sau renovate cu meticulozitate, cu o atenție impecabilă la detalii. Aceste case unice sunt situate în unele dintre cele mai dorite zone din Barcelona și Costa Brava în mijlocul spațiilor naturale conservate. Xavier Martin, fondator și CEO al Casas Exclusivas, este un agent imobiliar din Catalonia cu mai mult de două decenii de experiență. Pasionat de real estate, el a intermediat sute de achiziții exclusive de proprietăți în Spania și vorbește franceză, spaniolă și engleză. El își împarte timpul între Barcelona și Costa Brava apreciind atracția unică a ambelor locuri.
Preț de vânzare mediu
9.080.980 RON
Anunțuri de vânzare
40
Limbi cunoscute
Spaniolă, Catalană, Engleză, Franceză
Am creat Villas Mondragón, o echipă de agenți imobiliari profesioniști din Danemarca, Luxemburg, Spania, Rusia, Bulgaria și Anglia, care lucrează pe coasta spaniolă și în Barcelona. Cu experiență în imobiliare, finanțe, asigurări, proiecte recente de construcții și investiții Toate soluțiile sunt adunate într-un singur loc pentru a efectua o tranzacție sigură cât mai curând posibil.
Preț de vânzare mediu
2.438.181 RON
Anunțuri de vânzare
61
Limbi cunoscute
Engleză, Catalană, Daneză, Germană, Spaniolă, Franceză
Suntem specialiști în închirierea și vânzarea de vile cu piscină și vedere la mare în urbanizarea El Mas Fumats de Roses, unul dintre orașele fermecătoare din Costa Brava.
Preț de vânzare mediu
2.234.170 RON
Anunțuri de vânzare
24
Limbi cunoscute
Spaniolă, Catalană, Germană, Engleză, Franceză, Neerlandeză
Suntem în Begur pentru a vă ajuta să găsiți casa pe care doriți să o cumpărați. Contactați-ne și vă vom găsi proprietatea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Ne place să fim aproape de client pentru a ajuta și a facilita munca de a găsi casa visurilor tale și de a lucra la managementul achizițiilor. Suntem agenți imobiliari colegiali. Avem experiență de peste 45 de ani în zona Begur și Costa Brava. Contactați-ne prin whatsApp sau telefon, ne cunoaștem și începem să lucrăm pentru dvs. Va fi o plăcere să vă ajut și să vă prezentăm casele noastre, astfel încât să o puteți alege pe cea care vi se potrivește. Ne vedem curând.
Preț de vânzare mediu
2.363.543 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Franceză
Vanzare a proprietatilor: rezidentiale/ comerciale. Închiriază apartamente, case, duplexuri, ferme, etc. Apreciem proprietatea dumneavoastră fără obligații Bugete și proceduri "Relocare": locuințe, școli, mutare, proceduri NIE, înregistrare, contracte. Asigurarea neplăților și prelucrarea/modificarea livrărilor. Mai ai nevoie de ceva? spune-mi!
Preț de vânzare mediu
1.278.801 RON
Anunțuri de vânzare
6
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză