208 agenți imobiliari în Torrent

Navighează și găsește-ți un agent.
Fincas Valencia Consultores are o experiență îndelungată în a ajuta clienții care se asează într-o altă țară trebuie să facă procesul de cumpărare a unei case, cu toate incertitudinile pe care le implică acest lucru, prin ignorarea țării, a vămilor și a pieței imobiliare. Fincas Valencia Consultores oferă clienților săi un serviciu cuprinzător de consiliere, reprezentare și căutare a proprietăților, chiar dacă acestea nu sunt din portofoliul lor, deoarece înțelegem că pentru client aceasta este o sarcină complicată. Vă urăm bun venit, organizăm toate vizitele confortabil și au trecut un filtru anterior în funcție de nevoile dumneavoastră, astfel încât să nu pierdeți timp. Și cel mai important vă ajutăm în toate procedurile legale și negocierile. Un serviciu complet pe care clienții noștri îl apreciază.
Preț de vânzare mediu
1.296.144 RON
Anunțuri de vânzare
31
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză
Vă ajutăm să vă vindeți casa, să oferiți servicii gratuite de evaluare a proprietății și să vă ajutăm să găsiți casa visurilor dumneavoastră cu serviciul nostru Personal Shopper. Specializată în vânzare și chirie. De asemenea, pe teren.
Preț de vânzare mediu
4.740.184 RON
Anunțuri de vânzare
204
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Franceză
EAC Real Estate Services este o companie prezentă în Valencia-Spania Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți proprietatea potrivită pentru dvs. Specialist în vânzarea și închirierea de bunuri imobiliare în întreaga provincie Valencia, cu care puteți accesa mulți cumpărători interesați și solvenți.
Preț de vânzare mediu
962.850 RON
Anunțuri de vânzare
33
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză
SUNTEM O ECHIPĂ CARE SĂ TE AJUTE. De la RE / MAX ALIANZA am pus, de asemenea, la dispoziția dumneavoastră o echipă de profesioniști recunoscute atât la nivel național și internațional. Centrul nostru de afaceri se remarcă prin calitatea serviciilor oferite, fie în construcții noi, retailuri, fonduri de investiții și pentru procesele de instruire oferite. În mai multe rânduri am fost invitați în calitate de vorbitori la diverse conferințe în cadrul sectorului. RE / MAX a fost pe piață în SPANIA pentru mai mult de 25 de ani.
Anunțuri de vânzare
19
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Franceză, Italiană, Portugheză, Rusă, Ucraineană
BIENES RAICES TORRENT S.L. s-a nascut cu scopul de a oferi un serviciu de calitate, cu un tratament uman bun si empatie pentru clientii nostri. Născut la Madrid și creat la Zaragoza, Eduardo Vicente Duce a lucrat ca agent imobiliar și, având rezultate incredibile, ar fi obținerea premiului de BEST REAL ESTATE ADVISOR OF SPAIN în 2018, a ajuns în funcția de șef de birou, ridicând nivelul și câștigând premii ca cea mai bună agenție imobiliară a anului 2019 a orașului Zaragoza și, de asemenea, la nivelul Aragon și Comunitatea Valenciană. Suntem prima companie imobiliara din Torrent a Grupului Tecnocasa, sustinuta de experienta si instrumentele celui mai mare grup imobiliar din Spania si Europa. Avem mai mult de 700 de birouri la nivel național și mai mult de 3.000 în întreaga lume. Dacă intenționați să vindeți, să închiriați sau să cumpărați proprietăți în Torrent, vă rugăm să ne contactați la 961 06 62 10 sau la sediul nostru din Carrer Camí Reial, nr.
Preț de vânzare mediu
641.406 RON
Anunțuri de vânzare
12
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Italiană, Portugheză
Va oferim un serviciu extrem de profesionist, personalizat si calificat in consultanta imobiliara, acoperind toate etapele procesului de cumparare si vanzare sau inchiriere a proprietatii. Capacitatea noastră de a capta imobiliare și consiliere a acestora, pentru proprietari și investitori, acoperă întregul sector: Case de vânzare sau de închiriat. Depozite. Hoteluri. Clădiri pentru reabilitare sau la cheie. Terenuri rezidențiale, terțiare, industriale și de înzestrare. Reședințe pentru seniori. Reședințe studențești.
Preț de vânzare mediu
1.315.895 RON
Anunțuri de vânzare
35
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Franceză
Sunt o persoană cu o vastă experiență în sectorul imobiliar și, de asemenea, în investiții în parcele urbane, precum și clădiri, hoteluri și retail (spații în zona principală). Încerc să răspund nevoilor clienților mei din momentul în care ajung în Valencia și trebuie să le procesez NIE până la momentul semnării la notar, precum și dacă doresc să-și închirieze casa în perioade care nu locuiesc în Spania. Cred că relația cu clienții nu ar trebui să se încheie la notar, așa că cu mulți dintre ei dezvolt o prietenie de durată.
Preț de vânzare mediu
1.604.750 RON
Anunțuri de vânzare
27
Limbi cunoscute
Spaniolă, Catalană, Germană, Engleză, Franceză, Rusă