683 (de) agenți imobiliari în Barcelona

Navighează și găsește-ți un agent.
Suntem o echipă de specialiști în căutarea și îndepărtarea proprietăților imobiliare în frumoasa zonă a parcului natural "el Garraf" la aproximativ 30 de minute sud de Barcelona. Specialitatea noastră este cunoașterea domeniului și a diferitelor limbi (mamă) pe care le oferim. Vă ajutăm să găsiți proprietăți în Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Vilanova i la Geltru ..., dar avem și proprietăți exclusive pe care vi le putem oferi. Nu ezitati sa ne contactati: www.happyexpat.es
Preț de vânzare mediu
2.768.735 RON
Anunțuri de vânzare
28
Limbi cunoscute
Spaniolă, Catalană, Germană, Franceză, Italiană, Neerlandeză
Bine ati venit la Atipika! Vă urăm bun venit în compania noastră și noi vă invităm să cunoașteți serviciile noastre, precum și nenumăratele avantaje ale lucrul cu noi. Aproape 25 de ani de inovare, în creștere, și de conducere pe piața imobiliară. Peste 11.000 de operațiuni în 20 de ani ratifica metoda noastră și modul de a face lucrurile. Peste 50 de naționalități fac parte din populația noastră client și baza de proprietari, hrănite cu efort și încredere.
Preț de vânzare mediu
4.427.986 RON
Anunțuri de vânzare
342
Limbi cunoscute
Engleză, Catalană, Spaniolă, Franceză, Italiană, Portugheză, Rusă
Avem un portofoliu larg de apartamente, case, birouri și spații comerciale în provincia Girona.
Preț de vânzare mediu
6.368.339 RON
Anunțuri de vânzare
12
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Franceză
Numele meu este Aitor și operez ca agent imobiliar autorizat: API A13245 și AICAT 10900 din Barcelona. În plus față de prezentarea proprietăților site-ului meu, vă ofer servicii de personal cumpărător în Catalonia accesarea întregii piețe imobiliare.
Preț de vânzare mediu
8.706.714 RON
Anunțuri de vânzare
10
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză
Apple Houses este o companie tanara si dinamica, formata dintr-o echipa multilingva, cu o experienta indelungata in sectorul imobiliar national si international. Oferim servicii "à la carte" care incep cu studierea atenta a nevoilor clientilor nostri si continua cu consultanta, mediere si management in tranzactiile imobiliare.
Preț de vânzare mediu
3.209.046 RON
Anunțuri de vânzare
24
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Franceză
NOA LUXURY PROPERTIES va sta la dispozitie si va ofera serviciile sale legate de sectorul imobiliar de lux: tranzactii de vanzare, inchiriere si administrare. Cu o clientelă internațională și națională, agenția se străduiește să vă ofere un nivel de experiență și servicii demne de cele mai exclusiviste locuri în care sunteți prezenți. Cu seninătate și confidențialitate, vă putem însoți în toate proiectele dumneavoastră imobiliare. Marbella, Estepona, Tenerife, Barcelona.
Preț de vânzare mediu
2.094.835 RON
Anunțuri de vânzare
182
Limbi cunoscute
Spaniolă, Arabă, Germană, Engleză, Italiană, Portugheză
Imobiliare în Barcelona Vremuri noi, soluții noi
Preț de vânzare mediu
2.811.025 RON
Anunțuri de vânzare
79
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză
Noi gestionăm vânzarea casei dumneavoastră metodic și eficient. O echipă profesionistă de experți la dispoziția dumneavoastră pentru a da valoare patrimoniului dumneavoastră. Începem gestionarea prin evaluarea proprietății și verificarea înregistrării și a datelor urbane. Acest lucru ne permite să definim prețul pieței, să pregătim informațiile de afaceri și să proiectăm planul de comunicare. Răspundem cererii prin informarea și vizitarea proprietății, livrarea unui dosar personalizat al casei și rezolvarea oricăror întrebări care pot apărea. Cu sprijinul Departamentului Juridic al Casei, pregătim documentația necesară pentru a formaliza operațiunea de însoțire a clienților în orice moment până la semnarea actului public.
Preț de vânzare mediu
1.388.099 RON
Anunțuri de vânzare
24
Limbi cunoscute
Spaniolă, Catalană, Engleză, Franceză
GPcasa și-a început călătoria în 1993 cu sediul central în Sant Andreu de Llavaneras. A fost o perioadă de consolidare, schimbări istorice și o nouă panoramă socio-economică în țara noastră care a deschis un nou scenariu comercial. Odată cu căderea comunismului în Europa Centrală și de Est, europenii se simt mai apropiați. În 1993, crearea pieței unice a culminat cu "cele patru libertăți" de circulație: bunuri, servicii, persoane și capital. Anii 1990 au fost, de asemenea, deceniul a două tratate: Tratatul de la Maastricht al Uniunii Europene în 1993 și Tratatul de la Amsterdam în 1999. Cetățenii sunt preocupați de protecția mediului și de acțiunea comună în materie de securitate și apărare. În acest context, Jesús Rosales detectează oportunitatea și astfel s-a născut GPcasa. De atunci, GPcasa a avut o creștere exponențială și continuă care l-a determinat să fie un pionier în tratamentul specializat al clienților high-end și mai ales în ceea ce privește închirierile de vacanță. Odată cu încorporarea echipei de colaboratori specializați în piață, GPcasa se poate lăuda cu furnizarea unui tratament specializat, axat mai mult pe client decât pe operațiune, și crearea unei relații directe și strânse cu clienții săi. GPcasa nu caută casa ta, ci casa ta!! Nu vă oferă caracteristici, primește dorințe!!
Preț de vânzare mediu
1.990.106 RON
Anunțuri de vânzare
22
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză