1.866 (de) agenți imobiliari în Lisabona

Navighează și găsește-ți un agent.
Grupul Marta Valle, cu peste 13 ani de experiență în sectorul imobiliar, este astăzi una dintre cele mai productive echipe din țară, ocupând prima poziție în clasamentul lui Keller Williams din Portugalia. În 2018, CEO-ul nostru a primit un punct culminant special din partea revistei Forbes, fiind considerat unul dintre cei mai productivi 15 consultanți imobiliari din țara noastră. Cu o echipă extinsă în principalele orașe din Portugalia - Lisabona, Cascais, Porto, Aveiro, Coimbra și Algarve. Cu un model de specializare comercială, în Grupul Marta Valle avem de la agenți de listare, agent cumpărători, departament administrativ și marketing și comunicare. Toate concepute astfel încât experiența clienților noștri să fie diferențiată și fericită. PARTENERUL TĂU PE VIAȚĂ ÎN PORTUGALIA
Preț de vânzare mediu
2.015.400 RON
Anunțuri de vânzare
24
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană, Rusă
În echipa noastră de consultanți imobiliari veți găsi profesioniști excelenți instruiți pentru a vă ajuta în procesul de cumpărare și vânzare a proprietății. Suntem calificați să însoțim întregul proces de cumpărare și vânzare a proprietății dvs. Continuarea intregului proces birocratic, de intermediere a creditelor si de gestionare a activelor.
Preț de vânzare mediu
873.340 RON
Anunțuri de vânzare
47
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă, Franceză
Cu mai mult de 8 ani de experienta, astazi vin sa va ofer tot ce am mai bun pentru voi, TIMPUL meu, sa ascultati si sa intelegeti cum pot ajuta in acest proces, atat de important si cu atata responsabilitate, care este cumpararea sau vanzarea unei proprietati. Concentrare, credință și persistență. ❤️Aceasta este esența mea.
Preț de vânzare mediu
995.011 RON
Anunțuri de vânzare
32
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză
TOP 5 Remax Marea Britanie Sunt Consultant cu peste 5 ani de experienta pe piata, cu multe tranzactii pe piata nationala cu clienti nationali si alte nationalitati. Urmăresc clientul personalizat, prezentând cele mai bune ipoteze disponibile pe piață pentru o achiziție corectă. Contele-mă în! Vă stau în întregime la dispoziție.
Preț de vânzare mediu
4.384.118 RON
Anunțuri de vânzare
31
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană, Norvegiană bokmål
Invest 351 este o companie de consultanță specializată în sectorul imobiliar din Portugalia.
Preț de vânzare mediu
1.691.941 RON
Anunțuri de vânzare
151
Limbi cunoscute
Portugheză, Arabă, Bulgară, Catalană, Cehă, Daneză, Germană, Greacă, Engleză, Spaniolă, Estonă, Bască, Finlandeză, Franceză, Ebraică, Hindi, Croată, Indoneziană, Italiană, Japoneză, Coreeană, Lituaniană, Letonă, Malaeză, Norvegiană bokmål, Neerlandeză, Norvegiană, Poloneză, Română, Rusă, Slovacă, Slovenă, Albaneză, Sârbă, Suedeză, Thailandeză, Turcă, Ucraineană, Chineză (cantoneză), Chineză (mandarină)
Îmi însoțesc clienții pe tot parcursul procesului de tranzacție imobiliară, fie în vânzarea proprietății dvs., fie în căutarea proprietății dvs.
Preț de vânzare mediu
3.545.612 RON
Anunțuri de vânzare
13
Limbi cunoscute
Portugheză, Spaniolă, Franceză
Cumpărarea sau vânzarea unei case în Portugalia nu este un proces atât de liniar și simplu cum pare. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă ocupați de toate situațiile care pot exista, pentru a asigura finalizarea afacerii într-un mod lin. Cunoscându-vă nevoile, vom selecta proprietățile care vi se potrivesc cel mai bine și astfel vom găsi casa visurilor dvs. Avem o gamă foarte completă de servicii, cu suport complet în toate fazele procesului, de la toată partea birocratică, până la mutarea și decorarea casei tale. Nu vrem să vă deranjați cu nimic!
Preț de vânzare mediu
2.736.964 RON
Anunțuri de vânzare
20
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Franceză
Sunt consultantul cu cea mai mare cifra de afaceri in cadrul agentiei Remax Prestige, agentia nr. 1 din Europa. Însoțesc clienții naționali și internaționali în cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare în Lisabona, Cascais și Algarve. Sunt specialist pe piața de lux din Portugalia. Fond: Am o diplomă în drept. Am un master în drept și management și multă experiență în domeniul comercial în companii multinaționale precum Deloitte și KPMG.
Preț de vânzare mediu
1.878.552 RON
Anunțuri de vânzare
10
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă