206 agenți imobiliari în Italia

Navighează și găsește-ți un agent.
De mai bine de 15 ani, G-Diffusion este partenerul proiectelor și viselor tale imobiliare. Vă sfătuim și vă sprijinim în vânzarea sau cumpărarea proprietății dvs. Vino să ne întâlnim să discutăm și să bem o cafea. Ne vedem curând. Kurt
Preț de vânzare mediu
1.878.923 RON
Anunțuri de vânzare
8
Limbi cunoscute
Franceză, Germană, Engleză
M-am specializat în asistarea cumpărătorilor interesați să achiziționeze proprietăți rezidențiale în zonele pitorești de coastă. Datorită expertizei mele pe piața imobiliară, ofer un serviciu personalizat, ghidând clienții în găsirea și cumpărarea de proprietăți care reflectă preferințele și obiectivele lor. Cu o abordare orientată spre client, analizez cu atenție nevoile specifice, selectând cele mai bune opțiuni disponibile. Ofer suport pe tot parcursul procesului de cumpărare, de la tururi ghidate ale proprietăților până la negocierea prețurilor, asigurând o experiență fără probleme. Prioritatea mea este să ofer servicii de înaltă calitate și asistență personalizată pentru a ajuta clienții să-și îndeplinească visul de a deține o proprietate ideală de coastă, făcând procesul de cumpărare cât mai lin și mai satisfăcător posibil. "
Preț de vânzare mediu
10.133.037 RON
Anunțuri de vânzare
2
Limbi cunoscute
Italiană
Oferim spre vânzare o selecție de vile frumoase de vânzare în toată Italia. Catalogul nostru de proprietăți prestigioase și case de vis în cele mai extraordinare locații din Italia este actualizat constant. Colaborăm cu diverși parteneri internaționali, oferind vizibilitate maximă prin obținerea unui timp de vânzare extrem de scurt. În plus față de vilele de vis, oferim, de asemenea, apartamente și case interesante, care pot fi consultate în secțiunea chilipiruri. Vă evaluăm proprietatea gratuit. Alegeți-ne și nu va fi un cost, ci un avantaj!
Preț de vânzare mediu
5.918.191 RON
Anunțuri de vânzare
7
Limbi cunoscute
Italiană, Engleză, Franceză
Îmbin abilitățile mele de arhitect și evaluator imobiliar cu cunoștințe despre piață pentru a evalua și vinde casa ta la cel mai bun preț posibil de piață, acordând prioritate nevoilor tale. Bazați-vă pe mine pentru a cumpăra o casă și veți obține răspunsuri clare și un serviciu complet. Sunați-mă pentru sfaturi profesionale și aflați valoarea proprietății dvs.!
Preț de vânzare mediu
2.448.328 RON
Anunțuri de vânzare
18
Limbi cunoscute
Italiană, Germană, Engleză, Spaniolă, Franceză
Preț de vânzare mediu
5.083.919 RON
Anunțuri de vânzare
54
Limbi cunoscute
Franceză
Vă vom ajuta să vă găsiți proprietatea de vis. Avem mai mult de 10 ani de experiență în a ajuta cumpărătorii de proprietăți, din peste 30 de țări.
Preț de vânzare mediu
3.208.370 RON
Anunțuri de vânzare
75
Limbi cunoscute
Engleză, Spaniolă, Franceză, Portugheză
Alpha-Logis SA, este o agenție de familie cu mai mult de 40 de ani de experiență. Echipa noastra este specializata pe piata elvetiana francofona, dar si in Franta si Italia cu parteneri, pentru a va ajuta sa va faceti proiectul imobiliar o realitate, cu suport personalizat. Pentru a oferi servicii personalizate într-o lume în continuă schimbare, echipa noastră a dezvoltat abilități de consultanță (evaluări și expertiză gratuite). Încredințează-ne vânzarea proprietății tale, achiziția sau proiectul tău rezidențial de închiriere. Scopul nostru este să vă satisfacem!
Preț de vânzare mediu
5.420.864 RON
Anunțuri de vânzare
8
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză