186 (de) agenți imobiliari în Italia

Navighează și găsește-ți un agent.
Îmi însoțesc clienții în proiectele lor de cercetare imobiliară sau de investiții. De la prospectarea bunurilor, până la constituirea dosarelor și livrarea cheilor, rămân prezent alături de dumneavoastră în toate etapele achizițiilor pentru succesul proiectului dumneavoastră în cele mai bune condiții.
Preț de vânzare mediu
1.797.875 RON
Anunțuri de vânzare
18
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză, Italiană
Oferim spre vânzare o selecție de vile frumoase de vânzare în toată Italia. Catalogul nostru de proprietăți prestigioase și case de vis în cele mai extraordinare locații din Italia este actualizat constant. Colaborăm cu diverși parteneri internaționali, oferind vizibilitate maximă prin obținerea unui timp de vânzare extrem de scurt. În plus față de vilele de vis, oferim, de asemenea, apartamente și case interesante, care pot fi consultate în secțiunea chilipiruri. Vă evaluăm proprietatea gratuit. Alegeți-ne și nu va fi un cost, ci un avantaj!
Preț de vânzare mediu
4.966.504 RON
Anunțuri de vânzare
11
Limbi cunoscute
Italiană, Engleză, Franceză
Cu o experiență de peste 9 ani în lumea locuirii, am evoluat de la design interior la intermediere imobiliară, dezvoltare și evaluare imobiliară. Din 2018, sunt adânc înrădăcinată în sectorul imobiliar, un domeniu care mă pasionează și care îmi permite să îmbin abilitățile mele de design interior cu cunoștințele mele despre tranzacțiile imobiliare. Timpul petrecut în design interior mi-a îmbogățit expertiza, permițându-mi să ofer clienților mei o viziune completă, de la achiziția proprietății până la personalizarea acesteia. Sunt mândru că îi pot ajuta să se proiecteze în viitorul lor spațiu de locuit și să-și transforme aspirațiile în realitate. Angajamentul meu este ghidat de două principii esențiale: ascultarea și empatia. Aceste calități, combinate cu anii mei de experiență, stau la baza demersului meu profesional menit să transforme dorințele clienților mei în realitate concretă. Indiferent dacă vă gândiți să vindeți sau să cumpărați proprietăți imobiliare, sunt aici pentru a vă ghida în această călătorie. Nu ezitați să mă contactați la +41 78 233 83 03. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dvs., Victorian
Preț de vânzare mediu
4.273.410 RON
Anunțuri de vânzare
26
Limbi cunoscute
Franceză
De mai bine de 15 ani, G-Diffusion este partenerul proiectelor și viselor tale imobiliare. Vă sfătuim și vă sprijinim în vânzarea sau cumpărarea proprietății dvs. Vino să ne întâlnim să discutăm și să bem o cafea. Ne vedem curând. Kurt
Preț de vânzare mediu
3.063.856 RON
Anunțuri de vânzare
10
Limbi cunoscute
Franceză, Germană, Engleză
SALA IMMOBILI STORICI este o nouă realitate în Palermo, care a fost înființată de Roberto Sala cu scopul de a garanta valori adăugate precum onestitatea, seriozitatea și pregătirea. Ne ocupăm de gestionarea proprietăților pe întreg teritoriul, protejându-vă interesul, oferindu-vă certitudine cu privire la toate aspectele economice ale operațiunii. Misiunea noastră? Pentru a deveni un punct de referință pentru cei care doresc să cumpere nu numai un bun necesar, ci și să realizeze un vis cultivat în timp. Pentru a face toate acestea posibile, angajăm o echipă de profesioniști, expresie a unei pluralități de competențe (studio de arhitectură și design, studio tehnic, experți în publicitate, cabinet de avocatură, birou notarial), rămânând întotdeauna punctul de referință pentru părți. Încrezător în această abordare, HISTORIC REAL ESTATE ROOM își bazează strategia de vânzări pe soluții personalizate, bazate pe un mix de instrumente; de la tipul proprietății, la caracteristicile sale explicite, până la cele implicite. Atenția față de client ne determină să furnizăm fișe și monografii speciale, care sporesc caracteristicile specifice ale proprietăților și publicațiilor pe platformele naționale de vânzări. Pe un anumit tip de proprietate oferim, de asemenea, servicii fotografice profesionale și videoclipuri sugestive.
Preț de vânzare mediu
8.939.708 RON
Anunțuri de vânzare
2
Limbi cunoscute
Italiană
Vă vom ajuta să vă găsiți proprietatea de vis. Avem mai mult de 10 ani de experiență în a ajuta cumpărătorii de proprietăți, din peste 30 de țări.
Preț de vânzare mediu
2.892.989 RON
Anunțuri de vânzare
70
Limbi cunoscute
Engleză, Spaniolă, Franceză, Portugheză
Alpha-Logis SA, este o agenție de familie cu mai mult de 40 de ani de experiență. Echipa noastra este specializata pe piata elvetiana francofona, dar si in Franta si Italia cu parteneri, pentru a va ajuta sa va faceti proiectul imobiliar o realitate, cu suport personalizat. Pentru a oferi servicii personalizate într-o lume în continuă schimbare, echipa noastră a dezvoltat abilități de consultanță (evaluări și expertiză gratuite). Încredințează-ne vânzarea proprietății tale, achiziția sau proiectul tău rezidențial de închiriere. Scopul nostru este să vă satisfacem!
Preț de vânzare mediu
5.179.669 RON
Anunțuri de vânzare
10
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Suntem specializați în achiziționarea și vânzarea de bunuri imobiliare pe Riviera. Tratamentul personalizat, disponibilitatea ridicată și entuziasmul sunt atuurile noastre Principalele noastre servicii sunt: Vanzarea de cladiri, vile, apartamente Expertiza tuturor imobilelor Consultanță financiară din partea unui expert. Intocmirea unui dosar si cautarea celei mai bune finantari ipotecare
Preț de vânzare mediu
3.185.395 RON
Anunțuri de vânzare
9
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză, Italiană
Cu Grupo Arras vă puteți monetiza noua proprietate fără stres, precum și să solicitați consultanță juridică sau financiară prin intermediul partenerilor noștri.
Preț de vânzare mediu
2.383.425 RON
Anunțuri de vânzare
15
Limbi cunoscute
Engleză, Italiană