Casă pentru Cumpărați În Barcelona, Spania

Barcelona
Vilă • 6 cameră(e) • 6 pat. • 6 baie. • 700 m² • referință: CV1393T/2837
24.655.300 RON
Casă magnifică semi-detașată în Pedralbes, de aproximativ 650 m2, cu o frumoasă grădină privată de aproximativ 500m2 și grătar și o zonă mare de grădină comună cu piscină și curte fronton; foarte aproape de universități și școli internaționale. Comunitatea are un serviciu de concierge și supraveghere 24 de ore din 24.
Casa este compusă la parterul unei frumoase grădini frontale pentru primire; un hol frumos de intrare cu lift și scară de marmură; living mare cu șemineu și acces direct la terasă și grădină; bucătărie spațioasă, complet utilată; birou; toalete pentru oaspeți; rufă; o baie completă și o cameră de zi/dormitor/birou.
La primul etaj găsim patru dormitoare, două dintre ele cu baie proprie, unul dintre ele este apartamentul principal, cu dressing și terasă privată cu vedere la oraș și la mare; încă două dormitoare duble și o altă baie completă.
La etaj un living mare/bibliotecă; Contor de bar cu chiuvetă, frigider.. Baie completă și terasă mare, cu vedere frumoasă la oraș și la mare.
La primul etaj găsim un living mare, două dormitoare duble, o baie, o cameră de călcat, cămară, 2 camere de depozitare și acces direct la grădină. De asemenea, un garaj mare cu capacitate pentru 4 mașini, motociclete etc.
Finisaje de inalta calitate, lift; parchet și marmură, aer condiționat, încălzire cu gaz; dulapuri încorporate...

Spații

Camere6
Dormitoare6
Băi6

Suprafețe

Cameră de zi700 m²
Lot de teren800 m²
Aer condiționat
Alarmă
Grătar
Lift
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Administrator de clădire 24/7
Garaj
Grădină

Barcelona

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
Vedere la oraș
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date