Vilă contemporană de lux cu 5 dormitoare în Quinta do Lago

Faro, Rua Nabão
Vilă • 5 pat. • 9 baie. • 693.72 m² • referință: G-514
42.088.340 RON

Vila contemporană cu 5 dormitoare este inclusă într-o dezvoltare de lux din Quinta do Lago, centrul Algarve, unul dintre cele mai luxoase și dorite locuri rezidențiale / turistice din sudul Europei.

Situat la doar 20 de minute de Aeroportul Internațional Faro, această dezvoltare vă invită să vă bucurați de plajele extinse cu nisip alb, căile de-a lungul Parcului Natural, o lagună, mai multe terenuri de golf premiate și alte facilități și servicii oferite de Quinta do Lago Resort - zone comerciale, mese rafinate și facilități sportive de ultimă generație - Campusul, unde multe echipe internaționale aleg să se antreneze pentru campionatele lor mondiale.

Cu vederi spectaculoase cu vedere la terenul de golf spre nord, noua dezvoltare are 89 de reședințe contemporane, dintre care 27 sunt vile și 62 de apartamente, răspândite în 3 tipuri diferite: vile cu 4 până la 6 dormitoare (ref. 514) și apartamente cu 3 și 4 dormitoare (ref. G-515, G-516).

Fiecare proprietate a fost proiectată cu atenție pentru a oferi cel mai bun stil de viață, cu spații interioare excelente și grădini în aer liber create special pentru a oferi intimitate și bunăstare de neegalat. Reședințele se disting prin designul elegant, cu amprenta unui atelier de arhitectură de înaltă reputație și prin alegerea vegetației mediteraneene mature și colorate. Specialiștii în design interior au selectat cu atenție toate detaliile pentru a transmite senzația unui stil de viață relaxat, pentru o conectivitate mai puternică, funcționalitate și liniște. Această comunitate închisă invită la momente de împărtășire între rezidenții săi, respectând întotdeauna spațiul personal și privat al fiecăruia, oferind o gamă largă de facilități și servicii care le permit să lucreze, să se angajeze în exerciții fizice sau să se relaxeze.  Dezvoltarea oferă mai multe facilități, cum ar fi o sală de gimnastică echipată, un simulator de golf, un centru spa cu saună, un salon de înfrumusețare și o piscină comună. Există, de asemenea, un centru de afaceri de ultimă generație, clubhouse, restaurant, lounge bar pe acoperiș, un alt salon pentru rezidenți, o recepție, concierge, magazin, alergare în aer liber și pistă de fitness, terenuri de padel și un loc de joacă pentru copii.

În afară de priveliștile spectaculoase asupra lacului, terenului de golf și Parcului Natural, vila a fost proiectată cu facilități suplimentare pentru a face viața mai confortabilă și mai de dorit, inclusiv un lift privat, cramă, sală de cinema, bucătărie cocktail, sală de gimnastică și spa, vestiar de golf, cameră de lenjerie, spălătorie, bucătărie bucătar, tehnologie inteligentă, sistem de sunet invizibil, birou privat la domiciliu, piscină încălzită, terasă privată pe acoperiș, bucătărie în aer liber și grătar, groapă de foc, parcare privată, încărcător electric pentru mașini și cărucioare de golf, zonă de panouri solare și încălzire prin pardoseală.  Gata să se mute în 2024.

O oportunitate fantastică de a avea un stil de viață foarte sănătos!

Spații

Dormitoare5
Băi9
Parcări (interior)4

Suprafețe

Cameră de zi693.72 m²
Lot de teren895.55 m²
Aer condiționat
Alarmă
Centru de fitness
Garaj
Grădină
Grătar
Internet
Încărcarea vehiculelor electrice
Lift
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Parcare
Piscină
Piscină în aer liber
Pivniță de vinuri
Sală de mese
Securitate
Studio de yoga
Tenis

Rua Nabão, Faro

Panoramică vedere la lac
TipCasă
Anul construirii2024
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date