La o aruncătură de băț de Parc Bertrand

Geneva
Apartament • 5 cameră(e) • 145 m² • al 5-lea etaj • referință: 1556a
12.524.363 RON
Amplasat în inima cartierului foarte popular Champel, într-o zonă liniștită, acest apartament frumos se bucură de o locație foarte bună. Într-adevăr, este situat lângă Parcul Bertrand și aproape de toate facilitățile, cum ar fi magazine, școli, precum și transportul public.

Acest apartament mare este situat la etajul 5 al unei clădiri cu 7 etaje. Din interior, priveliștea este verde și aerisită.

Are spații mari, este luminos și are trei balcoane acoperite.

Acesta este compus după cum urmează:
Un hol de intrare care duce la două dormitoare unite împreună cu două accese la balcon și o baie și toaletă. Mergând de-a lungul unui coridor mare ajungem la un living / sufragerie foarte mare, pe stânga se află bucătăria complet utilată cu o zonă de luat masa și un al treilea dormitor cu balcon, precum și sala de duș și toaletă.

O pivniță, o cutie simplă, precum și un loc de parcare interior la subsol completează întregul.

Amplasat în inima cartierului foarte popular Champel și într-o zonă liniștită, acest apartament frumos se bucură de o locație foarte bună. Într-adevăr, este situat lângă Parcul Bertrand și aproape de toate facilitățile, cum ar fi magazinele și transportul public.

Acest apartament vast este situat la etajul 5 al unei clădiri cu 7 etaje. Din interior, priveliștea este verde și aerisită.

Are spații mari, este luminos și are trei balcoane acoperite.

Acesta este compus după cum urmează:
O intrare care deservește două dormitoare unite împreună cu două accese la balcoane și o baie și toaletă. Urmând un coridor larg ajungem la un living / sufragerie foarte mare, în stânga găsim bucătăria complet utilată cu o zonă de luat masa și un al treilea dormitor cu balcon și sala de duș și toaletă.

O pivniță, o cutie simplă, precum și un loc de parcare interior la subsol decorează întregul.

Spații

Camere5

Suprafețe

Cameră de zi145 m²
Total19 m²
Lift
Facilități extras de IA.
Balcon
Parcare
Pivniță de vinuri

Geneva

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii1998