1.215 agenți imobiliari în Canada

Navighează și găsește-ți un agent.
Licențiat din 2003, am vândut sute de milioane de dolari în imobiliare în și în jurul Toronto, Canada. Cumpărarea sau vânzarea unei vizite de apartament alexmoloney.com, în căutarea de a cumpăra sau vinde o casă vizita alexmoloneyhomes.com
Preț de vânzare mediu
2.415.896 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză
Ca mamă a doi copii, știu de prima dată că mutarea ta nu este doar despre cumpărarea și vânzarea unei case. Este vorba despre găsirea "potrivi" perfect. Îmi satisfac clienții înțelegându-le scopurile, dorințele și nevoile. Sunt acolo cu tine la fiecare pas, dacă sunteți de cumpărare prima ta casa, se deplasează la ceva un pic mai mare, reducerea, sau caută o oportunitate de investiții. Rularea unei afaceri de succes cu amănuntul de 20 de ani mi-a făcut un negociator excelent și mi-a dat o atenție stranie pentru detalii. Trecutul meu în design, marketing și vânzări mă ajută să prezinte casa ta în cea mai bună lumină posibilă pentru a atrage cumpărători, precum și găsi o casă de vis pentru tine. Practica mea imobiliară se bazează pe încredere, colaborare și cunoștințe. Deși, eu sunt binecuvântat să aibă o echipă uimitoare, care mă ajută în spatele scenei, eu sunt întotdeauna doar un apel telefonic departe.
Preț de vânzare mediu
1.114.036 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză, Hindi
Echipa entuziastă de membri ai Toronto Real Estate Board (TREB), Ontario Real Estate Association (OREA), Canadian Real Estate Association (CREA) este gata să vă ajute cu toate nevoile imobiliare în: Newmarket, Aurora, Oak Ridges, Richmond Hill, Thornhill, Vaughan, Markham, Unionville, Etobicoke, Mississauga, North York, Toronto și zonele înconjurătoare. Viziunea noastră: Construiți relații de durată cu clienții! Misiunea noastra: Ofera solutii de durata pentru nevoile dumneavoastra imobiliare!
Preț de vânzare mediu
2.091.123 RON
Anunțuri de vânzare
4
Limbi cunoscute
Engleză, Rusă
Vânzători, Cumpărători, Investitori, eu nu sunt niciodată prea ocupat pentru tine! Vă ascult nevoile imobiliare... Veți primi îndrumare, consultare și servicii pe care le meritați și dorința prin întregul proces de cumpărare / vânzare! Ca un agent imobiliar complet licențiat, te voi ajuta să faci cea mai bună decizie imobiliară posibilă!
Preț de vânzare mediu
8.462 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză, Bulgară, Rusă
Cu peste 18 ani de experiență de vânzare imobiliare cu normă întreagă în Toronto, Canada, am cunoștințe și expertiză în a ajuta clienții mei de la început până la sfârșit.
Preț de vânzare mediu
4.231.496 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză
A început imobiliare în 2010, Steven este în top 3% din toate agenții imobiliari în GTA. Într-o industrie de servicii și de bază de clienți, care este în mare parte construită pe recomandări, punem nevoile clienților noștri prioritatea noastră principală. Steven s-a impus ca un agent imobiliar de renume, onest și bazat pe rezultate pe piața Mississauga / West GTA. Prin educarea aspirant acasă cumpărători, vânzători și investitori pentru a putea naviga printr-o piață în continuă schimbare, suntem capabili de a le ajuta să ia decizii informate pentru a construi averea lor și de a atinge obiectivele lor de viață reală. Strategia și marketingul nostru obțin rezultatele excelente ale clientului nostru și ne străduim să aducem o experiență de neegalat în customer service, care a dus la nenumărați clienți fericiți aici, la echipa Imobiliară Mister Sauga.
Preț de vânzare mediu
2.290.543 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză, Chineză (cantoneză)
Dragostea mea pentru clienții mei este ceea ce mă scoate din pat dimineața. Intotdeauna mi-am merge mai sus și dincolo de call of duty pentru a se asigura clienții mei nu sunt doar mulțumit de rezultatul fiecărei tranzacții, dar se simt bine luate de îngrijire în timpul procesului. Când îți vei pune încrederea în mine, poți fi sigur că o voi onora și voi avea cea mai mare grijă de tine și de referințele tale. 90% din afacerea mea vine de la referințe care servește ca cel mai bun indicator posibil de un loc de muncă bine făcut. Aștept cu nerăbdare să vă răsfăț cu atenție!
Preț de vânzare mediu
1.991.751 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză, Rusă