942 (de) agenți imobiliari în Canada

Navighează și găsește-ți un agent.
Ne concentrăm pe case urbane unice în Toronto. De la case moderne, case de designer și proprietăți arhitecturale, la victorians restaurate și loft-uri de epocă. Spațiul urban contează.
Preț de vânzare mediu
10.771.381 RON
Anunțuri de vânzare
8
Limbi cunoscute
Engleză, Franceză
Vă vom ajuta să vă găsiți proprietatea de vis. Avem mai mult de 10 ani de experiență în a ajuta cumpărătorii de proprietăți, din peste 30 de țări.
Preț de vânzare mediu
1.983.443 RON
Anunțuri de vânzare
36
Limbi cunoscute
Engleză, Spaniolă, Franceză, Portugheză
Din 1996, Katia a făcut un nume de invidiat pentru ea în vânzarea și achiziționarea de proprietăți rezidențiale. Dedicați și dinamici, clienții ei iubesc angajamentul ei neclintit față de una dintre cele mai importante tranzacții din viața lor. Această realizare a dus la crearea Groupe Immobilier Katia Samson, un grup imobiliar care oferă un serviciu ultra-personalizat, care este acum afiliat cu agenția RE/MAX L'ESPACE. Mai multe detalii CLIENTII VORBESC Când am decis să lista primul meu apartament, nu a existat nici o întrebare pentru mine despre care agent ar trebui să aleagă. În mod clar un expert pe Sud-Ouest, Katia a impresionat deja părinții mei ca agent al vânzătorului pentru achiziționarea lor de apartament și ea a vândut apartamentul surorii mele în timp record de mai sus prețul cerut. Propria mea experiență cu Katia a îndeplinit toate așteptările mele: expertiza și eficiența ei combinate cu căldura ei și atenția făcute pentru o vânzare fără griji. Nu aș fi putut fi mai fericit cu procesul și rezultatul final. Mulțumesc Lui Katia și întregii echipe!
Preț de vânzare mediu
1.567.512 RON
Anunțuri de vânzare
10
Limbi cunoscute
Engleză, Franceză
Ajutarea clientilor cu cumpararea, vanzarea, și de a investi. Specializata in Real Estate Investiția în pre-construcție Condo, Platinum și oportunități VIP, locație, aspect și selecție de design.
Preț de vânzare mediu
10.867.400 RON
Anunțuri de vânzare
2
Limbi cunoscute
Engleză, Rusă
"Cred că prin muncă grea, vine mari recompense. Sunt ferm acolo pentru clientii mei și știu că eforturile mele le va duce la o tranzacție de succes. Fie că este vorba de nuanțe de vânzări rezidențiale, de pre-construcții de vânzări condominiu, sau domeniul specializat de misiuni condo, eu sunt pe partea de sus a dezvoltării. Nu permite o șansă de a fi parte a strategiei de cumpărare. Să lucrăm împreună și să realizăm unlucru!"
Preț de vânzare mediu
2.651.901 RON
Anunțuri de vânzare
3
Limbi cunoscute
Engleză
Vă voi oferi servicii imobiliare profesionale și personalizate pe următoarele piețe: rezidențiale, comerciale, de investiții, de leasing, de pre-construcție, construcții noi, case personalizate, proprietăți de vacanță și de agrement. Oricare ar fi bugetul dvs., echipa mea și cu mine găsim ceea ce căutați!
Preț de vânzare mediu
2.902.924 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză
Misiunea noastră este de a ajuta familiile să creeze o moștenire semnificativă pentru generațiile viitoare. O parte din veniturile generate de afacerea noastră imobiliară sunt donate organizațiilor caritabile locale. "Pentru a construi cariere care merită avute, afaceri care merită deținute, vieți care merită trăite, experiențe care merită oferite și moșteniri care merită lăsate" Abordarea echipei noastre este concepută pentru a utiliza cunoștințele, experiența noastră combinată; abilități și tehnici specializate în marketing, listarea și vânzarea de case de lux noi și revânzate, comunități rezidențiale, condominii, site-uri de origine, terenuri nedezvoltate și oportunități comerciale și de investiții. Găsim soluții care să răspundă cel mai bine nevoilor imobiliare ale clienților și clienților noștri. Suntem dedicați furnizării de servicii de clasă mondială și a expertizei de lider de piață pentru clienții noștri. Suntem pasionați să oferim o valoare în plus pe care alții pur și simplu nu o vor face. Integritatea și rezultatele impresionante în mod constant vor fi semnătura serviciului nostru. Facem ca familiile pe care le slujim să se simtă speciale, creând fani răvășitori și îi ajutăm să câștige cu adevărat. Reușim pentru că nu ne lăsăm clienții să eșueze. Spiritul nostru de colaborare și dorința de a crește ne vor ajuta să atingem obiectivele pe care ni le-am propus.
Preț de vânzare mediu
13.645.678 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză, Chineză (cantoneză), Chineză (mandarină)