1.662 (de) agenți imobiliari în Australia

Navighează și găsește-ți un agent.
O persoană cu experiență în vânzări, cu o pasiune pentru servicii pentru clienți, Liz a făcut trecerea la agenția imobiliară premier @realty. Provenind dintr-un context mixt, Liz are experiență în farmacie, bănci, vânzări și industria transporturilor, unde nivelurile ridicate de servicii pentru clienți și atenția la detalii au fost esențiale. Cu o pasiune pentru imobiliare, în continuare aprinsă de prieteni buni din industrie, Liz este o persoană care a învățat de la cei mai buni și și-a dezvoltat abilitățile și cunoștințele pentru a vă duce în călătoria vânzării de proprietăți sau a proprietății. În calitate de agent imobiliar licențiat pe deplin, Liz vă va aduce o atitudine locală, onestă și profesională și va lucra cu dumneavoastră pentru a crea succes. Abordarea Liz de a vinde este de a atinge cel mai bun preț posibil pentru vânzătorii ei folosind prețuri de experți, strategii de marketing și de vânzare în timp ce crearea de libertate reală și de abilitare pentru clienții ei pe tot parcursul procesului. Dacă există ceva ce Liz va asigura întotdeauna, este de serviciu cu un zâmbet. Dacă aveți nevoie de ceva Real Estate, Liz ar fi fericit să vă ajute și este doar un apel telefonic departe
Preț de vânzare mediu
641.044 RON
Anunțuri de vânzare
6
Limbi cunoscute
Engleză
Cu viziunea de afaceri a Nandanei și scopul orientat către client, cel mai bun sfat pe care îl veți primi de la el va fi cu siguranță sfatul potrivit de fiecare dată. Un agent imobiliar pe deplin licențiat care se ocupă de responsabilitățile sale cu o atitudine pozitivă de neoprit, integritate, onestitate și fiabilitate mare, Cu reședința în Sud-Estul Victoria de peste 15 ani, pasiunea sa pentru imobiliare a crescut printr-o înțelegere profundă a demografiei, vânzătorilor și cumpărătorilor. Recunoscând pe deplin importanța oamenilor care au încredere în el cu vânzarea a ceea ce este adesea cel mai valoros activ al lor, el are cu adevărat grijă de vânzătorii săi care au grijă de fiecare nevoie a lor. Nu este vorba doar despre vânzarea unei case; el își asumă responsabilitatea de a menține o experiență fără stres și o călătorie confortabilă pentru vânzătorii săi pentru a obține rezultate finale excelente - un motiv pentru care mulți dintre clienții noștri solicită în mod explicit ca el să se ocupe de vânzarea lor. Nandana este echipată cu calificările, expertiza și abilitățile pentru succesul continuu în această industrie vibrantă, cu un MSc în sisteme informatice (Universitatea Monash) și abilități de negociere de a fi implicat în gestionarea proiectelor de milioane de dolari cu diferite grade de dificultate și provocarea părților interesate. Adăugat la aceste acreditări multe, el are ajunge la piața de peste mări, cu accentul principal de a aduce cu succes în investitori străini pentru achizițiile de proprietate australian. Acest bulevard suplimentar și alianța Nandana s-au format cu @Realty - Australia cea mai mare rețea imobiliară națională cu peste 550 de agenți, expunerea proprietatea dumneavoastră va primi este obligat să fie de neegalat și extrem de semnificative. Sun-o pe Nandana azi! Adresați-i toate întrebările legate de vânzarea sau gestionarea proprietății dvs., pentru a primi consultanță și îndrumare de specialitate prin intermediul procesului la fiecare pas.
Preț de vânzare mediu
2.054.821 RON
Anunțuri de vânzare
11
Limbi cunoscute
Engleză
Terry Wallace are peste 30 de ani de experiență de vânzări cuplat cu peste un deceniu real estate experiență, specializata in vanzari rezidentiale în zona mai mare Lismore. Abordarea personală și autentică a lui Terry față de Real Estate i-a adus cel mai mare respect și încredere în clienții săi. Terry a crescut în Lismore și a lucrat în zonă pentru cea mai mare parte a vieții sale de adult, și are astfel o cunoaștere extinsă și complexă a lui Lismore și a împrejurimilor. Terry iubește gama diversă de proprietăți și oameni care pot fi găsiți în Lismore și o descrie ca fiind centrul Coastei de Nord a Îndepărtatului pentru facilități medicale, educaționale și sportive, precum și pentru agricultură. Terry este un agent dedicat, cu un obiectiv clar de a oferi clientilor sai cea mai buna experienta imobiliara posibil, și așteaptă cu nerăbdare să vă ajute cu următoarea tranzacție de proprietate.
Preț de vânzare mediu
1.873.937 RON
Anunțuri de vânzare
5
Limbi cunoscute
Engleză
Bună, numele meu este Nicola și am peste 25 de ani de experiență în vânzări, mai întâi de lucru ca un reprezentant de vânzări medicale și mai târziu, în Vânzări Imobiliare. Sunt mama unui Pug, Ruby și fiica mea, Maddy și doar recent, am devenit o nanna pentru prima dată la copil Anastasia. Cea mai mare parte a muncii mele este de la recomandări de la clienti foarte fericit, pentru că eu sunt cunoscut pentru a merge mai sus și mai departe pentru clienții mei și de a oferi management de proiect pentru renovări de pre-vânzare pentru proprietăți pentru a ajuta la realizarea unui randament mai bun pentru clientii mei. De asemenea, am acționa ca un agent de cumpărători și dragoste de potrivire până clienții cu care casa speciala pe care o caută. De asemenea, ajut investitorii să cumpere și / sau să construiască noi proprietăți de investiții în Australia de Sud, singurul stat din Australia unde este destul de mult înapoi la "normal" cu Covid19, cu excepția excluderii călătoriilor în străinătate! Sună-mă dacă te pot ajuta, Nicola 0400 330 222
Preț de vânzare mediu
1.850.766 RON
Anunțuri de vânzare
2
Limbi cunoscute
Engleză
Nivelul infecțios de energie și entuziasm al Lea-Annei este ceea ce atrage clienții ei la ea. Cu un accent cheie pe calitate și detalii, Lea-Anne oferă un serviciu unic celor care vând și cumpără. Cu un ochi atent pe piața imobiliară locală, Lea-Anne deține informații valoroase și expertiză, acest lucru împreună cu motivația și motivația ei au determinat-o să obțină rezultate remarcabile pentru clienții săi. Având recunoștință în demersul ei, Lea-Anne nu subestimează niciodată responsabilitatea pe care o are pentru proprietatea unui client în procesul de vânzare. Lea-Anne oferă cunoștințe valoroase de styling și își poate sfătui clienții cu privire la modul cel mai bun de a-și pregăti proprietatea pentru a se asigura că se obține cel mai mare preț de vânzare.
Preț de vânzare mediu
3.299.866 RON
Anunțuri de vânzare
2
Limbi cunoscute
Engleză
Preț de vânzare mediu
598.711 RON
Anunțuri de vânzare
25
Limbi cunoscute
Engleză
Peter TO are o experiență de peste 10 ani în vânzarea și cumpărarea de bunuri imobiliare rezidențiale și comerciale în Australia, vă rugăm să mă contactați pe telefonul meu mobil +61411563838 sau e-mail la peterto@atrealty.com.au, WeChat ID peter0411563838, WhatsApp ID : 0411563838
Preț de vânzare mediu
2.859.935 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză, Chineză (cantoneză), Chineză (mandarină)
Gavin este un profesionist extrem de experimentat, de vânzări imobiliare de carieră, care este complet axat pe crearea unei experiențe memorabile pentru toți clienții săi, pentru ca aceștia să se bucure de întregul proces de vânzare sau cumpărare. Un expert în vânzări rezidențiale specializat care oferă o metodologie dovedită pentru a se asigura că prezintă o valoare maximă pentru toți clienții săi. Gavin și-a început cariera imobiliară în 2003 și de-a lungul multor ani a văzut piețe diferite, a câștigat o abundență de cunoștințe, a livrat nenumărate rezultate și a creat relații de lungă durată. Entuziasmul său față de industria sa nu face decât să adune mai mult avânt în fiecare zi.
Preț de vânzare mediu
2.681.638 RON
Anunțuri de vânzare
5
Limbi cunoscute
Engleză
Permiteți-mi să spun în primul rând salut ... Sunt un profesionist muncitor, care este etic, entuziast și au dovedit rezultate de vânzări în arena de vânzare. Cu o experiență de 29 de ani în industria de retail și consultanță, susținută de zece ani de vânzări și o diplomă în afaceri și marketing, experiența mea este foarte solidă. În calitate de agent imobiliar principal și pe deplin de licență, convingerile mele oferă pur și simplu servicii autentice pentru clienți, susținute cu o comunicare regulată către clienții mei, oferindu-vă cel mai bun rezultat posibil și fără a promite ceva ce nu pot oferi. "Astept cu nerabdare sa ma intalnesc cu tine"
Preț de vânzare mediu
2.207.367 RON
Anunțuri de vânzare
5
Limbi cunoscute
Engleză