59 (de) agenți imobiliari în Valencia

Navighează și găsește-ți un agent.
LIDER IMOBILIAR Este o companie cu o vocație internațională, oferind cele mai bune proprietăți rezidențiale de lux din SPANIA. Fiecare consilier selectat a fost recunoscut ca lider în comercializarea proprietăților distinctive. Ei sunt dedicați performanței înalte, profesionalismului și serviciilor de calitate. Partenerii noștri de pe cinci continente ne permit să oferim un serviciu diversificat și personalizat local. Suntem dedicati selectiei celor mai exclusiviste resedinte in cele mai exceptionale destinatii. Acesta propune o selecție imobiliară unică, de cea mai înaltă calitate, în mai mult de șaizeci de destinații diferite. Birourile sale sunt situate într-unul dintre orașele spaniei cu sediul în VALENCIA – COSTA DEL AZAHAR- SPANIA. LEADER reinventează managementul proprietății, selectând cele mai prestigioase proprietăți și propunând, de asemenea, o gamă de servicii personalizate exclusive. Cunostinte excelente despre piata locala si cu mai multe birouri regionale, LEADER poate oferi un serviciu global clientilor exigenti si din ce in ce mai mobili, depasind simpla cautare de imobile si propunând acompaniament personalizat, consultanta juridica si fiscala in destinatiile lor preferate. Tratament personalizat in relatiile cu clientii nostri, transparenta in management si realizarea rezultatelor comerciale, sunt trei piloni care ne motivează să ne îmbunătățim zi de zi. Viziunea noastră globală asupra pieței și experiența noastră de peste 15 ani în sectorul imobiliar, ne permite să consiliem clienții noștri din orice punct al mesei de tranzacționare. Clusterul de colaboratori și parteneri este format din cei mai buni profesioniști din diferite domenii: drept, arhitectură, urbanism, construcții, reforme, promovare, design interior, finanțare, publicitate, imobiliare și managementul patrimoniului și întotdeauna printr-un singur interlocutor care vă va consilia pe tot parcursul procesului și vă va supraveghea ca și cum ați fi îndeplinirea serviciului contractat.
Preț de vânzare mediu
732.884 RON
Anunțuri de vânzare
376
Limbi cunoscute
Spaniolă, Germană, Engleză, Franceză, Italiană, Română, Rusă
KLONOWSKI s-a născut din nevoia de a crea un concept imobiliar diferit. Pentru a lupta împotriva stigmatelor false pe care alții le-au creat despre consilierii imobiliari. Credem în TRANSPARENȚA muncii noastre și ne bazăm pe profesionalismul nostru excepțional ca instrument fundamental de lucru. KLONOWSKI începe ca un proiect după multă muncă și dedicare în sectorul imobiliar. Aprobat de o echipă de ani în profesie, cu profesioniști în fotografie, absolvenți în stagiu acasă și agenți internaționali. Misiunea noastra este ca locuintele sa reflecte farmecul si personalitatea de care are nevoie un cumparator atunci cand investesc. De aceea, în bazele KLONOWSKI se află, atenția personalizată pentru client, urmărirea caselor sau activelor noastre și feedback-ul constant cu cumpărătorii / vânzătorii. Înțelegem importanța unei investiții și acest lucru ne diferențiază de restul. În KLONOWSKI lucrăm tot felul de proprietăți, le facem exclusive și cu propria identitate. » Casele de lux nu există. Luxul caselor constă în modul în care acestea sunt gestionate »
Preț de vânzare mediu
2.081.392 RON
Anunțuri de vânzare
37
Limbi cunoscute
Spaniolă, Arabă, Engleză, Italiană, Rusă
Suntem o companie imobiliara specializata in proprietati de lux în Spania. Avem cele mai bune proprietati de vanzare si inchiriere. Suntem o echipă foarte specializată și calificată. În plus, oferim servicii de arhitectură și construcții, și, astfel, oferim un serviciu cuprinzător. Sună-ne și începe-ți noua viață.
Preț de vânzare mediu
2.624.215 RON
Anunțuri de vânzare
48
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză
Găsirea casei, spațiilor sau clădirii potrivite este o sarcină dificilă care implică, în cazul spațiilor sau clădirilor, cunoașterea reglementărilor în vigoare ale Primăriilor, a profilului economic și social al fiecărui cartier și a diferitelor caracteristici specifice ale locației și vizibilității și, în cazul locuințelor, cunoașterea posibilităților de reformă și adecvare și starea clădirii în care se află. Grupul nostru este format din profesioniști, ar fi arhitecți, economiști și avocați specializați în sectorul imobiliar, ceea ce implică consiliere mai serioasă și mai fiabilă.
Preț de vânzare mediu
1.074.897 RON
Anunțuri de vânzare
59
Limbi cunoscute
Spaniolă, Germană, Engleză, Franceză
Conducem sectorul imobiliar second-hand din Valencia, oferind un serviciu apropiat și personalizat clienților noștri, promovând în același timp respectul pentru mediul, cultura și resursele noastre naturale. Utilizarea tehnologiei ca instrument pentru a fi întotdeauna în fruntea sectorului.
Preț de vânzare mediu
1.734.493 RON
Anunțuri de vânzare
65
Limbi cunoscute
Spaniolă
Atenție personalizată bazată pe profesionalism, discreție și onestitate. Ajut, consiliez și raportez în fiecare etapă a tranzacției imobiliare.
Preț de vânzare mediu
830.602 RON
Anunțuri de vânzare
17
Limbi cunoscute
Spaniolă, Catalană, Engleză, Rusă
Iubitor și perfecționist al lumii imobiliarelor. Cu o mare capacitate de îmbunătățire și cu darul de a realiza tot ceea ce clientul îmi cere. Și toate însoțite de cea mai bună echipă de entuziaști și pasionați de munca bună și de furnizarea de servicii de calitate clienților Bona Inmobiliaria.
Preț de vânzare mediu
708.455 RON
Anunțuri de vânzare
5
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză